Instructiuni de folosire Urotrin

Prescrierea medicamentului

Două capsule pe zi vor rezolva problemele bărbaților

Medicamentul Urotrin elimină în mod eficient patologiile din sistemul reproductiv masculin asociate cu modificări legate de vârstă, consecințele stresului constant, stresului psiho-emoțional.

Utilizarea sa este foarte recomandată bărbaților cu vârsta peste 50 de ani, bărbaților care suferă de tulburări sexuale - prostatită, disfuncție erectilă, lipsă de control asupra ejaculării. Factorii de risc care agravează modificările patologice includ un stil de viață nesănătos, respectarea obiceiurilor proaste, stres psihologic excesiv, oboseală mentală și fizică constantă.

Dacă aparțineți unor bărbați de vârstă mijlocie și mai în vârstă, atunci pentru a menține sănătatea bărbaților, se recomandă utilizarea capsulelor Urotrin în cursuri preventive, atunci viața sexuală va fi activă la orice vârstă, iar hormonii sunt întotdeauna normali.

Indicații de utilizare

  • prostatită (inclusiv acută și cronică);
  • uretrita;
  • boli ale sistemului genito-urinar;
  • disfuncție sexuală;
  • fimoză;
  • Boala Peyronie;
  • tulburări hormonale.

Mod de administrare și dozare

Medicamentul este produs în Moldova sub formă de capsule de 20 de bucăți într-un pachet standard. O capsulă conține cantitatea optimă de micronutrienți naturali pentru a menține un bărbat sănătos la vârf de activitate toată ziua.

Efectul terapeutic al utilizării Urotrin se obține prin administrarea capsulelor de două ori pe zi. Omiterea dozei indicate de medicamente este foarte descurajată, deoarece reduce eficacitatea tratamentului. Capsulele trebuie luate cu o jumătate de oră înainte de mese, cu multă apă.

Durata recomandată a cursului terapeutic este de o lună. În scop preventiv, bărbații iau câte o capsulă zilnic pentru a restabili sănătatea.

Contraindicații și efecte secundare

Instrucțiunile din interiorul pachetului conțin recomandări detaliate despre modul de utilizare a medicamentului. Sub rezerva dozării indicate, utilizarea medicamentului nu implică apariția reacțiilor adverse.

Cu toate acestea, ar trebui respectată limita de vârstă de 18+ ani și este necesară prudență în prezența bolilor cronice:

  • insuficiență renală;
  • patologie cardiovasculară;
  • boli ale tractului gastro-intestinal.

Restricțiile pot fi considerate condiționate, dar necesită consultarea obligatorie a unui medic specializat.

Compoziţie

Preparatul natural Urotrin include componente pe bază de ienupăr, scoarță de stejar, vitamine din grupa D, pătrunjel, ghimbir, tribulus târâtor.